Aviz juridic

Continutul si structura acestui site web, pe langa text, imagini, grafica, fisiere etc., sunt protejate prin drepturi de autor si alte legi de protectie a proprietatii intelectuale. Divulgarea, modificarea, utilizarea in scopuri comerciale sau exploatarea pe alte site-uri web sau in alte medii este fie interzisa, fie face obiectul unui acord prealabil expres din partea Grupului Eni S.p.A. 
Grupul Eni S.p.A nu-si asuma nicio raspundere pentru plangeri referitoare la aceste site-uri web. Acelasi lucru este valabil pentru toate celelalte site-uri web la care se face trimitere printr-un hyperlink sau pagini care trimit la site-urile web ale Grupului Eni S.p.A. printr-un hyperlink.
Continutul site-ului nostru web a fost studiat si verificat cu atentie. Facem toate eforturile posibile pentru a actualiza si extinde constant informatiile postate. Cu toate acestea, nu putem oferi nicio garantie cu privire la caracterul complet, acuratetea sau valabilitatea acestora. Grupul Eni S.p.A. isi rezerva inclusiv dreptul de a imbunatati sau modifica oricand informatiile furnizate.

Editor
Eni Austria GmbH

Millennium Tower

Handelskai 94-96

1200 Viena

Tel.: +43 (0) 1 240 70-0

Fax: +43 (0) 1 240 70-3017

Mail: info.at@eni.com

Conducerea: Dr. Ing. Busà Giuseppe, Dr. Ing. Gradini Gaetano si Dr. Ing. Dina Alessandro

Nr. inreg. Reg. Com: FN 101947 y

Registratura locala: Handelsgericht Viena Autoritatea de supraveghere competenta: Magistrat der Stadt Wien, magistratisches Bezirksamt für den 20. Bezirk

Camera de afiliere: Wirtschaftskammer Österreich - Wirtschaftskammer Wien

Sediu: politische Gemeinde Wien
Cod fiscal: ATU 141 89 607 
Nr. DVR 0035599

Aviz juridic    Politica de confidentialitate