Profilul Eni

image 1

Eni este o companie energetica integrata care s-a angajat pe calea dezvoltarii in directii precum explorarea, productia, transportul, transformarea si comercializarea petrolului si gazelor naturale. Societatea opereaza la nivel global in 83 de tari, numarand aproximativ 84.000 de angajati. Eni a adoptat un model de sustenabilitate avand ca obiective consolidarea activitatii si securitatea angajatilor si a comunitatilor in care lucreaza, protectia mediului inconjurator, inovarea si cercetarea tehnologica, lupta impotriva schimbarilor climatice si eficienta energetica.

In Romania, Eni are ca scop oferirea si comercializarea propriilor produse petroliere, in special lubrifianti, gratie cunostintelor sale cu privire la produse si a experientei vaste acumulate in managementul canalelor de distributie.

Operatiunile sale principale sunt derulate de Eni Austria GmbH Viena - Sucursala Bucuresti, o sucursala locala a Eni Austria. Aceasta sucursala are ca obiect de activitate vanzarea si comercializarea de lubrifianti si produse speciale, pe piata din Romania.

Eni Austria GmbH Viena - Sucursala Bucuresti angajeaza personal local cu experienta si cunostinte aprofundate in domeniu si ofera tuturor partenerilor sai din Romania o gama larga de lubrifianti de inalta tehnologie pentru diverse utilizari. In sectorul lubrifiantilor auto si industriali, Eni Austria GmbH Viena - Sucursala Bucuresti ofera produse si servicii individuale, de la lubrifianti de inalta performanta pana la solutii personalizate.

Aviz juridic    Politica de confidentialitate