Lichide speciale pentru industria auto

image 1

Eni nu ofera doar uleiuri pentru motoare si lubrifianti pentru transmisii. In sectorul auto exista multe alte produse, pentru utilizari "auxiliare", insa fundamentale pentru buna functionare a fiecarui autovehicul. In aceasta categorie sunt incluse: lichidele antigel, lichidele de frana, unsorile pentru "sasiu" si multe alte fluide speciale.

AdBlue®
AdBlue® este un produs esential pentru toate autovehiculele dotate cu sistem de reducere catalitica selectiva (SCR), o tehnologie care reduce emisiile toxice, in special oxizii de azot (NoX). AdBlue contine uree in concentratie de 32.5% in apa deionizata, fiind necesar pentru majoritatea autovehiculelor diesel grele (autocamioane, autobuze, autocare) scoase pe piata dupa 1 octombrie 2006 cand a intrat in vigoare standardul Euro IV.
In ultimii ani au fost comercializate inclusiv autovehicule usoare care necesita aditiv AdBlue (Mercedes, Audi, Mazda, VW etc.).

Puritatea aditivului AdBlue este esentiala si poate fi garantata doar printr-un control deplin pe lantul de aprovizionare, de la productie la depozitare. De fapt, sistemele catalitice SCR sunt extrem de sensibile la contaminanti si pot suferi daune ireversibile si costisitoare in cazul in care se foloseste aditiv AdBlue cu impuritati. Daca daunele rezulta din manipularea incorecta a aditivului AdBlue, garantia acordata pentru autovehicule ar putea fi anulata de producatori. Cu siguranta veti face alegerea cea mai buna avandu-l pe Eni ca furnizor al dumneavoastra pentru aditivi AdBlue, indiferent ca sunt livrati in canistre, in containere IBC sau in vrac.

Aviz juridic    Politica de confidentialitate