Lubrifianti auto

image 1

Eni s-a dedicat intotdeauna cercetarii si producerii unor lubrifianti de inalta performanta pentru toate tipurile de motoare, pornind de la primele uleiuri sintetice fabricate cu mai bine de treizeci de ani in urma, pana la produsele de calitate din ziua de astazi.

In aceste timpuri, de mare progres tehnologic, in care dezvoltarea motoarelor a transformat lubrifiantul intr-o componenta efectiva a motorului, gama vasta si diversificata de lubrifianti Eni poate fi raspunsul oportun pentru lubrifierea oricarui motor si pentru cerintele fiecarui utilizator in parte.

De la motoare pentru motociclete, pana la cele mai sofisticate masini sport, de la autocamioane diesel de capacitate mare, pana la tractoare agricole, de la turbine generatoare de energie electrica pana la motoarele gigantice din industria constructoare de nave; pentru fiecare domeniu de utilizare va exista oricand un produs Eni care poate asigura performanta optima, intervale extinse intre schimburile de ulei, satisfactia deplina a utilizatorilor si compatibilitatea cu mediul inconjurator.

Lubrifiantii formulati de Eni indeplinesc cerinte de lubrifiere pentru toate tipurile de autovehicule produse de diversi fabricanti. Activitatea de cercetare-dezvoltare permite Eni sa-si optimizeze constant gama de lubrifianti pentru a garanta produse conforme cu specificatiile din ce in ce mai severe ale producatorilor, cerintele privind lubrifiantii cu un continut scazut de cenusa sulfat, fosfor si sulf (tehnologie low SAPS), precum si solutii mai bune pentru a face economie de combustibil.

DOCUMENTE DESCARCABILE

Aviz juridic    Politica de confidentialitate