Autoturisme si autovehicule comerciale usoare

image 1

i-Sint, noua gama de lubrifianti auto de la Eni.
Fiecare motor are nevoie de lubrifiantul potrivit care sa-l protejeze si sa-i sporeasca performantele. Echipa de cercetare din cadrul Eni a dezvoltat i-Sint – gama de lubrifianti conceputa special pentru nevoile autoturismului dumneavoastra.

i-Sint reprezinta o gama completa de uleiuri sintetice, semi-sintetice si minerale, formulate pe baza cerintelor si potentialului oricarui tip de motor in orice conditii de utilizare. Datorita durabilitatii ridicate si fluiditatii, lubrifiantii superiori tehnologic, i-Sint reprezinta o abordare total noua a modului de a gandi in privinta conducerii autovehiculelor. Datorita selectionarii atente a materiilor prime si a echilibrului precis intre toti componentii, produsele Eni i-Sint au trecut cu succes toate protocoalele de testare si satisfac cele mai inalte cerinte stabilite de organizatii si producatori din sectorul auto. Lubrifiantii i-Sint asigura protectie si performanta maxima motoarelor si imbunatatesc performantele filtrelor de particule prin utilizarea unor aditivi speciali.

i-Sint reprezinta o gama de produse performante care satisface necesitatile motoarelor moderne. Gama include mai ales lubrifianti formulati pentru ultima generatie de motoare, fiind compatibili cu sistemele catalitice ale autovehiculelor dotate cu filtre de particule (DPF). Pentru autovehiculele conventionale au fost dezvoltati lubrifiantii i-Sint 10W-40 si i-Base 15W-40.

Aviz juridic    Politica de confidentialitate