Dealeri autocamioane/ Ateliere de reparatii

image 1

Lubrifiantii Eni i-Sigma, ganditi special pentru autovehicule comerciale, cum ar fi autoutilitarele pe motorina, autocamioanele si autobuzele, ofera calitate excelenta la preturi accesibile si intrunesc toate cerintele specifice domeniului. In laboratoarele de cercetare Eni s-a formulat o gama completa de lubrifianti pentru autovehicule de mare tonaj care asigura eficienta, fiabilitatea si protectia optima motoarelor acestora.

Tinand seama intotdeauna de aspectul ecologic, Eni a produs lubrifianti de ultima generatie care nu doar satisfac cerintele specifice sectorului de transporturi rutiere, ci sunt compatibili cu mediul inconjurator. Gama i-Sigma cuprinde lubrifianti care utilizeaza formulari de incredere, incercate si testate, precum si tehnologii de varf potrivite pentru motoarele moderne dotate cu sisteme de post-tratare a gazelor evacuate. Anumiti lubrifianti din aceasta clasa au fost formulati special pentru a asigura o mai buna economie de combustibil si protectie a mediului. Cu i-Sigma, motorul dumneavoastra este protejat chiar si in cele mai severe regimuri de utilizare, in orice conditii climatice si de temperatura.

Lubrifiantii i-Sigma de la Eni pot fi utilizati in siguranta pe tot intervalul maxim de schimb recomandat de producator.

Suport:
Intotdeauna produsul potrivit pentru motor: folosind motorul de cautare lubrifianti pe site-ul nostru.

Pentru a le arata clientilor ca folositi lubrifiantii de calitate produsi de Eni, puteti apela la numeroase instrumente de promovare cum ar fi salopete Eni, stegulete Eni, etichete Eni pentru schimbarea uleiului, etichete adezive Eni, firme luminoase Eni, articole de prezentare Eni etc. Aveti posibilitatea inclusiv de a va personaliza atelierul cu marcile Eni!

Pentru a afla mai multe informatii despre produsele si serviciile noastre, sau pentru a primi o oferta de pret, va rugam sa ne contactati.

Aviz juridic    Politica de confidentialitate