Dealeri autoturisme / Ateliere de reparatii

image 1

Lubrifiantii de inalta calitate fabricati de Eni pentru autoturisme si-au castigat un binemeritat renume intre dealerii si atelierele de reparatii auto.
Eni i-Sint reprezinta o noua gama completa de uleiuri de motor – uleiuri sintetice, semi-sintetice si minerale – formulate pe baza cerintelor si potentialului diverselor tipuri de motoare in orice conditii de utilizare. Gama de produse include in special lubrifianti conceputi pentru ultima generatie de motoare dotate cu filtre de particule pentru motoare diesel (DPF). Conform ultimelor tendinte de pe piata, produsele Eni i-Sint intrunesc toate cerintele tehnice pentru autovehiculele de pasageri.
In afara gamei de uleiuri de motor esentiale pentru efectuarea interventiilor in atelierele auto, oferim o gama larga de uleiuri pentru angrenaje, unsori lubrifiante si lichide pentru aplicatii conexe (fluide antigel, lichide de frana si uleiuri pentru lubrifierea lanturilor).

Suport:
Intotdeauna produsul potrivit pentru motor: folosind motorul de cautare lubrifianti pe site-ul nostru, lubrifiantii Eni i-Sint pot fi utilizati in siguranta pe tot intervalul maxim de schimb recomandat de producator.

Pentru a le arata clientilor ca folositi lubrifiantii de calitate produsi de Eni, puteti apela la numeroase instrumente de promovare cum ar fi salopete Eni, stegulete Eni, etichete Eni pentru schimbarea uleiului, etichete adezive Eni, firme luminoase Eni, articole de prezentare Eni etc. Aveti posibilitatea inclusiv de a va personaliza atelierul cu marcile Eni!

Pentru a afla mai multe informatii despre produsele si serviciile noastre, sau pentru a primi o oferta de pret, va rugam sa ne contactati.

Aviz juridic    Politica de confidentialitate