Dealeri de motociclete / Ateliere de reparatii

Oferind o gama completa de uleiuri ultraperformante, Eni satisface cerintele ultimelor generatii de motociclete. Acest fapt, in contextul recunoasterii standardelor ridicate ale serviciilor Eni, contribuie la dezvoltarea de solutii personalizate pentru dealerii de motociclete si atelierele de reparatii partenere.

Eni i-Ride a fost dezvoltat in laboratoarele Eni: un lubrifiant ultra-eficient pentru motociclete si scutere care garanteaza putere, performanta ridicata si fiabilitate oricarui tip de motor. Toate produsele noastre sunt testate conform celor mai severe conditii prevazute in standarde pentru a garanta o calitate ridicata si cele mai bune performante (API, ACEA, JASO)
.
Impreuna cu noile uleiuri de motor, oferim o gama larga de lubrifianti pentru atelierele de reparatii cum ar fi, uleiuri pentru angrenaje, unsori lubrifiante, lichide de frana etc.

Suport:
Intotdeauna lubrifiantul potrivit in motor: folosind motorul de cautare lubrifianti pe site-ul nostru, lubrifiantii i-Ride de la Eni pot fi utilizati in siguranta conform recomandarilor producatorului.

Pentru a le arata clientilor ca folositi lubrifiantii de calitate produsi de Eni, puteti apela la numeroase instrumente de promovare cum ar fi, salopete Eni, stegulete Eni, etichete Eni pentru schimbarea uleiului, etichete adezive Eni, firme luminoase Eni, articole de prezentare Eni etc. Aveti posibilitatea inclusiv de a va personaliza atelierul cu marcile Eni!

Pentru a afla mai multe informatii despre produsele si serviciile noastre sau pentru a primi o oferta de pret, va rugam sa ne contactati.

Aviz juridic    Politica de confidentialitate