Distribuitori

image 1

Datorita calitatii ridicate, lubrifiantii produsi de Eni pentru automobile, motociclete si autovehicule comerciale si-au castigat un binemeritat renume printre dealeri si atelierele de reparatii auto.

Eni i-Sint, i-Ride si i- Sigma sunt noile game complete de uleiuri de motor, fabricate din uleiuri sintetice, semi-sintetice si minerale, formulate in functie de cerinte, care pot fi utilizate in orice conditii pentru diverse tipuri de motoare. Gama de produse include, in special, lubrifianti conceputi pentru ultimele generatii de motoare, lubrifianti compatibili cu filtrele de particule (DPF) pentru motoare diesel. Conform ultimelor tendinte observate pe piata, aceste produse satisfac toate cerintele tehnice pentru autoturisme, motociclete si autovehicule comerciale.

In afara uleiurilor de motor esentiale pentru efectuarea interventiilor in atelierele auto, oferim o gama larga de uleiuri pentru angrenaje, unsori lubrifiante si produse pentru aplicatii conexe cum ar fi: fluide antigel, lichide de frana si uleiuri pentru lanturi.

Pentru a afla mai multe informatii despre produsele si serviciile noastre, sau pentru a primi o oferta de pret, va rugam sa ne contactati.

Aviz juridic    Politica de confidentialitate