Industrie

image 1

Eni ofera solutii complexe de business pentru aproape toate domeniile de activitate, inclusiv clientilor din sectorul industrial. Noi satisfacem cerintele speciale specifice sectorului printr-o gama larga de lubrifianti industriali de calitate excelenta, la un pret accesibil. Gama noastra de lubrifianti acopera nevoile utilizatorilor pentru toate zonele de lubrifiere, de la cele mai simple, la cele mai complexe. Oferta noastra include diversi lubrifianti pentru prelucrarea metalelor (emulsii, solutii, uleiuri pentru aschiere, lubrifianti pentru deformari plastice etc.), uleiuri de circulatie si pentru masini-unelte, uleiuri pentru ghidaje si scule penumatice, produse pentru protecție anticoroziva, unsori lubrifiante, uleiuri hidraulice, uleiuri pentru turbine si compresoare, precum si uleiuri pentru masini din industria textila si, in plus, uleiuri industriale speciale care nu sunt utilizate drept lubrifianti.

In plus fata de aceste produse, oferim si o gama vasta de pachete de servicii care constituie baza filosofiei corporative Eni.

Pentru a afla mai multe informatii despre produsele si serviciile noastre, sau pentru a primi o oferta de pret, va rugam sa ne contactati.

Aviz juridic    Politica de confidentialitate