Navigare pe distante scurte

image 1

Eni ofera o gama larga de lubrifianti pentru motoare maritime. Acestea pot varia de la barci si vase mici de pescuit pana la nave mari care functioneaza cu combustibili mai putin rafinati.

Pentru fiecare caz în parte si pentru fiecare cerinta, Eni propune uleiuri ultra-performante care au fost formulate special pentru a raspunde cerintelor din ce in ce mai mari in ceea ce priveste motoarele, mai ales acelea cu puteri ridicate.

Uleiurile poseda caracteristici de performanta ridicate necesare prevenirii, in mod eficient, a formarii depunerilor si mentinerii in stare curata a componentelor interne ale motorului. Pentru a indeplini aceste caracteristici sunt utilizati aditivii dispersanti cu eficacitate ridicata, care previn formarea slamului in interiorul motorului permitand, in acelasi timp, indepartarea oricaror depuneri apărute prin utilizarea pompelor centrifugale, dupa caz. Agentii de curatare previn acumularea crustelor si depunerilor de carbon pe pistoane si pastreaza curate canalele segmentilor de piston si a segmentilor de lubrifiere chiar in cele mai severe conditii de functionare. Aceste proprietati raman stabile chiar si in conditii de utilizare prelungita, asigurandu-se astfel respectarea perioadelor maxime de functionare recomandate de producatori.

O explicatie mai simpla ar fi aceea ca uleiurile noastre asigura performanta constanta in timp, dar mai mult decat atât, asigura cel mai important factor pentru toti cei aflati pe mare: fiabilitatea.

Aviz juridic    Politica de confidentialitate