Transport

image 1

Lubrifiantii Eni, formulati special pentru autovehicule comerciale, cum ar fi autoutilitarele cu motoare diesel, autocamioanele si autobuzele, ofera calitate excelenta la preturi accesibile si indeplinesc toate cerintele specifice domeniului. In laboratoarele de cercetare Eni a fost formulata o gama completa de lubrifianti pentru autovehicule puternic solicitate care asigura eficienta, fiabilitatea si protectia optima motoarelor acestora.
Tinand seama intotdeauna de aspectul ecologic, Eni a produs lubrifianti de ultima generatie care nu doar satisfac cerintele specifice sectorului de transporturi rutiere, ci sunt compatibile, de asemenea, cu mediul inconjurator.


Gama i-Sigma cuprinde produse care utilizeaza formulari de incredere, incercate si testate, precum si tehnologii de varf potrivite pentru motoarele moderne dotate cu sisteme de post-tratare a gazelor evacuate. Anumiti lubrifianti din aceasta gama au fost formulati special pentru a asigura o reducere mai insemnata a consumului de combustibil si o mai buna protectie a mediului. Cu i-Sigma, motorul dumneavoastra este protejat chiar si in cele mai severe conditii de utilizare, in orice regim climatic si de temperatura.
Lubrifiantii i-Sigma de la Eni pot fi utilizati in siguranta pe tot intervalul maxim intre schimburi recomandat de producator.

Suport:
Intotdeauna produsul potrivit pentru motor: folosind motorul de cautare lubrifianti pe site-ul nostru.

Aviz juridic    Politica de confidentialitate